Även som barn i Kenya firade jag midsommar – visserligen fattade jag inte det där med små grodorna men det var roligt att hoppa runt och leka med andra barn, även om jag inte kunde språket så bra – så jag vet vilken helig helg som nalkas.

Men för att ni ska ha något att fördjupa er i har jag samlat ihop lite lästips – alla gör inte som jag och åker iväg i dag, och något måste ni ju fylla er dag med. Varför inte med lite uppdateringar om vad som händer i sociala mediersfären?

 

• Twitter har nu gjort det möjligt att lägga in en gif, det vill säga en animerad bild, i en tweet. Än så länge syns det bara på Twitter.com samt i Androidtelefoner och iPhones, och man måste klicka på gif:en för att få igång den, men nu kan vad som helst hända! Nästan. Läs mer om det här.
Och så här kan det se ut:

• Facebook rullar ut sin nya design för Pages, det vill säga sidor. Buffer, som alltid är en helt fantastisk källa till information, berättar i princip allt du behöver veta om den nya designen här.
• Är du som jag – galen i fotboll? Här har Mashable listat sex appar som hjälper dig hålla helkoll på herr-VM. De har visserligen ett väldigt amerikanskt fokus men vad gör väl det?