Låt mig hjälpa dig!

Behöver din verksamhet en ny strategi för sociala medier, är ni intresserade av en skräddarsydd utbildning eller kanske en inspirationsföreläsning? Läs mer om hur jag kan bidra nedan. Är du osäker på exakt hur du behöver hjälp men klart för dig vad du vill uppnå kontaktar du mig så tar vi fram en gemensam plan.

Tina Sayed Nestius på Nestius kommunikation, är konsult och sociala medier expert. Hon tittar mot kameran i ett orange ljus

Skapa en strategi för sociala medier som får resultat

Ska du styra upp eller styra om ditt arbete behöver du nya perspektiv och någon som kan ställa rätt frågor. Jag har jobbat som konsult med inriktning på sociala medier i många år och hjälper dig hitta rätt kundsegment, öka varumärkeskännedomen och sälja mer. Jag har expertkunskapen om sociala medier och marknadsföring och du har kunskapen om din bransch och ditt företag. Tillsammans skapar vi en hållbar och praktisk strategi för sociala medier. Pensionsmyndigheten, Riksidrottsförbundet och Rättviseförmedlingen är några av de organisationer som jag har hjälpt att identifiera bästa sättet att på ett effektivt och kreativt sätt använda sina sociala kanaler.

En lärare håller kurs framför vuxna studenter.

Skräddarsydd kompetenshöjning med effektiva tips

Resumé Akademi, Marknadsföreningen i Stockholm och flera värmländska kommuner är några av de nöjda kunder som jag och Nestius kommunikation har hjälpt med pedagogiska föreläsningar och workshops. Låt mig hjälpa dig också. Jag erbjuder skräddarsydda utbildningar utifrån din verklighet och budget för att nå bästa möjliga resultat. Både luttrade marknadschefer inom stora organisationer och entusiastiska, nystartade enmansföretag går från grupparbetet eller kursdagen med förnyad energi och en konkret plan för framtiden. 

En svart flicka talar i en burk som har ett snöre i sig.

Kommunikation ska vara till, för och med alla

I dag är inkludering ett måste i alla framgångsrika företags interna och externa kommunikation. Jag är uppvuxen i Kenya, vd för reseföretaget Afrikakompaniet och kan konsten att navigera mellan kulturer, koder och traditioner. I två års tid var jag dessutom projektledare och sociala medier-ansvariga på Rättviseförmedlingen, och paketerade tydliga värderingar i fungerande, affärsanpassade format. Jag lär dig hur du kommunicerar med alla för att nå nya målgrupper och plocka de lågt hängande frukterna.

Tina Sayed Nestius ler mot kameran, föreläser om sociala medier

Inspiration som ger mersmak

Behöver du och din organisation inspiration med konkreta case från verkligheten och handfasta tips om rubriksättning, bildspråk och tonalitet? Jag har föreläst bland annat på Sveriges Tandläkarförbunds riksstämma, för Swedavias kommunikationsavdelning, för Miljöpartiet i Skåne och för Svenska Jägareförbundet. Jag anpassar alltid föreläsningen utifrån era perspektiv oavsett och bygger gärna på med workshops och checklistor för vidare arbete. Givetvis finns det en grundföreläsning som jag utgår från – ju mindre jag anpassar den desto mer kostnadseffektivt för dig.

fem personer håller i smarta telefoner och står mot en vägg

Praktisk innehållshjälp och planering

Har du kört fast i ditt arbete med sociala medier? Behöver du nya idéer för innehåll eller inspiration från världen utanför? Låt mig hjälpa dig komma vidare. Jag tar över din innehållsplanering och hjälper dig göra det som du redan är bra på bättre. 

En tjej klädd i gult och med hörlurar scrollar i sin smarta telefon

Översyn av befintligt innehåll med konkreta förbättringstips

Låt mig se över det du håller på med och hjälpa dig bli bättre. Kommunicerar du tillräckligt inkluderande? Hur ser din webbsajt ut och förstärker den några fördomar? Går det att göra den mer tilltalande för fler? Vad gör du i sociala medier och kan du göra det smartare, bättre eller mer effektivt?

Låter det här intressant?

Jag vill gärna jobba med dig! Ring, mejla eller använd kontaktformuläret här intill så kan vi prata närmare om hur vi kan arbeta tillsammans.

+46 70 7301141

Jag vill veta mer!