Tina Sayed Nestius, Nestius kommunikation kan hjälpa dig skapa en sociala medier strategi som ger resultat

 

Lite mer om Tina Sayed Nestius

Jag är en strateg med inriktning på kommunikation och sociala medier. Jag har en gedigen erfarenhet av arbete med sociala medier, har skräddarsytt utbildningar och skapat strategier åt verksamheter såsom Rättviseförmedlingen, Riksidrottsförbundet och Pensionsmyndigheten. 2015 skrev jag boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag. Och enda anledningen till att jag skriver om mig själv i tredje person då och då är för att Google ska fatta att texten handlar om mig, det vill säga Tina Sayed Nestius. Jag har nämligen en del erfarenhet av SEO-arbete också.

Innan jag började jobba med sociala medier gjorde jag karriär inom journalistiken. Jag har haft ledande befattningar på flera olika typer av medier, och det är genom att driva projekt på dessa som jag hittat det jag älskar mest att göra. Att förstå det stora genom att kunna det lilla. Genom att driva gränsöverskridande projekt och engagera mig på alla plan har jag lyckats få grupper som traditionellt inte kommunicerar att arbeta tillsammans.  Och det är i den miljön som jag trivs bäst – det vill säga som överbryggande projektledare som tänker strategiskt och verkar operativt.

Jag, det vill säga Tina Sayed Nestius, brinner för mångfald och jämställdhet och tar med mig detta i mitt arbete. Jag vet att inkluderande kommunikation hjälper dig nå fler och sälja mer. Och dessutom anser jag inte att företag bör låta sitt mångfaldsarbete stanna vid en svart ruta på Instagram.

Kontakta mig gärna om du vill samarbeta på något sätt!

"Tina Sayed Nestius är en stjärna som snabbt och flexibelt sätter sig in i uppdrag och alltid levererar en skarp analys och slagkraftig kommunikation"

josephine bladh, vd på Transformation Josephine Bladh

Josephine Bladh, vd Transformation Josephine Bladh

Det vi särskilt uppskattat i samarbetet med Tina på Nestius kommunikation är att hon har hjälpt oss att sätta fingret på problemområden och är en kunnig och inspirerande diskussionspartner när det gäller att hitta sätt att vässa sitt formspråk i sociala medier.”

Monica Petersson, pensionsexpert Pensionsmyndigheten

"Tina Sayed Nestius är en driven, engagerad, pålitlig och noggrann Social Media Manager åt Daisy Beauty och det är ett stort plus att hon har en journalistisk bakgrund"

Kicki Norman, chefredaktör Daisy Beauty Magazine

"Tina Sayed Nestius på Nestius kommunikation arbetar strategiskt och praktiskt, rör sig på olika nivåer och ser till att få saker att hända"

Roger Hademalm, vd i.o.h. organisationsutveckling

Låter det här intressant?

Jag vill gärna jobba med dig! Ring, mejla eller använd kontaktformuläret här intill så kan vi prata närmare om hur vi kan arbeta tillsammans.

+46 70 7301141

Hej Tina, jag vill gärna veta mer!