Kurser i sociala medier och kommunikation

Jag skräddarsyr kompetenshöjande kurser i sociala medier för att uppnå bästa möjliga resultat för din affär

Fyra byggstenar i mina kurser i sociala medier

 

Öppenhet

Vi är öppna med våra utmaningar och fördelar för att alla ska kunna få bästa möjliga upplevelse och kunskap.

w

Dialog

Ett aktivt deltagande där vi jobbar med våra egna exempel skapar både lösningar för stunden och ett långsiktigt lärande. 

Humor

Att skapa känslor är en viktig del av ett arbete i sociala medier – och det skadar inte att ha kul under tiden som vi lär oss hur.

Konkreta tips

Jag bjuder alltid på användbara tips och tricks och tillsammans skapar vi en handlingsplan framåt innan kursavslut.

Höj din kompetens i sociala medier tillsammans med mig!

Jag skräddarsyr utbildningar, kurser och workshops med målsättningen att skapa en utbildning som ger både konkreta tips och långsiktigt lärande.

Jag har sedan 2014 hållit omkring 50 kurser och utbildningar i sociala medier. Kursdeltagarna har varit allt från luttrade marknadschefer och reklamare till nybakade sociala medier-ansvariga och alla får med sig något värdefullt från utbildningstillfället. Mina heldagsutbildningar på Resumé Akademi får i snitt kring 4,3 i betyg och i pedagogik och kunnande får jag övervägande 5:or. Förutom standardutbildningar som passar alla skräddarsyr jag kurser och workshopar för verksamheter som vill öka sin sociala medierkompetens.

Så funkar det och så mycket kostar det

Berätta vad du önskar uppnå så skräddarsyr jag den rätta utbildningen i sociala medier för dig och dina kollegor eller anställda. Det finns ett grundmaterial i en tretimmars kurs i sociala medier som behandlar det mesta inom strategiskt tänkande samt ett antal individuella övningar och gruppövningar. Den kostar 15000 kronor plus moms för upp till sex personer. Ju mindre jag behöver gå ifrån grundkursen, desto billigare blir det för er. Ju fler deltagare, desto dyrare blir kursen.

Börja plugga redan nu!

Har du redan bestäm dig? Grymt – skicka ett mejl eller en förfrågan via formuläret nedan. Innan vi ses i klassrummet rekommenderar jag att du sätter dig in i vad organisk marknadsföring i sociala medier är, och hur du enkelt hittar varumärkets röst och tonalitet i sociala medier. Arbetar du mer hands on ska du definitivt ta del av mina tips för att spara tid i sociala medier

Tina Sayed Nestius i vit blus och långt svart örhänge håller kurser i sociala medier och kommunikation

Låter det här intressant?

Jag vill gärna jobba med dig! Ring, mejla eller använd kontaktformuläret här intill så kan vi prata närmare om hur vi kan arbeta tillsammans.

+46 70 7301141

Jag vill veta mer!

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!

Du behöver inte vara orolig för en lavin av erbjudanden i din inkorg de närmaste veckorna, mina nyhetsbrev kommer oerhört sporadiskt. Som tack får du ladda ner en mall för din strategi för sociala medier, som du kan fylla i och spara själv. Kom ihåg att du kan säga upp din prenumeration när som helst (men ändå behålla mallen!)

Tack för att du prenumererar!