I oktober kommer boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag ut på förlaget Roos & Tegnér.  Men redan nu kan du börja #BliDigitaltSmart.

Följ kontot på Instagram och gilla Facebooksidan så kommer du regelbundet att få uppdateringar om viktiga hörnstenar i din digitala strategi, tips om bra appar som underlättar och effektiviserar ditt sociala medier-liv och insyn i vilka instagramkonton som utnyttjar kanalen till max. #BliDigitaltSmarts koncept är att ge företag verktyg att vara effektiva och framgångsrika i sociala medier och på så sätt komma närmare sina kunder.

Så småningom kommer en ny sajt, som synliggör de olika erbjudanden som finns – allt från kortare föreläsningar, vilka olika former av hjälp jag kan erbjuda för att göra din sociala medier-strategi så bra som möjligt – och kurser så klart.

Just i dag, den 12 juni, är det ett år sedan jag höll min första kurs på Marknadsföreningen i Stockholm, tillsammans med Susanne Rydell. Den hette ”Skriva effektivt i sociala medier”. Sedan dess har Intensivstart i sociala medier för yrkesvana, som jag håller själv, blivit en succé och till hösten kommer jag att hålla två nya kurser, en om Facebook och Linkedin för företagare, med fokus på annonsering och hur det fungerar, och en Twitterkurs som lär dig både grunder och finesser. Det är roligt när ett väl fungerande samarbete utvecklas så positivt!

Är du sugen på att läsa mer om sociala medier? Här kommer några tips med bra artiklar:

Annonsering i Instagram kan komma till Sverige redan i höst. Betyder det döden för alla instagrammare som får betalt för sina sponsrade inlägg?

• 100 dagar med Snapchat. En djupgående analys av vad Snapchat kan betyda för ditt företag med flera bra exempel på konton att följa.