Att anlita Nestius kommunikation

innebär att du får kvalitet, noggrannhet och effektivitet – oavsett vad du vill förmedla. Lär dig att formulera ett budskap på 140 tecken, lämna över hanteringen av din Facebooksida, dina pressreleaser eller din sociala medierannonsering. Tillsammans analyserar vi dina behov och kommer fram till vad som ska göras.

”Tina Sayed Nestius har haft uppdraget som Social Media Manager för Daisy Beauty och daisybeauty.com sedan augusti 2014. Självständigt sköter hon information, underhållning och tävlingar på Facebook, Twitter och Instagram. Hon är driven, engagerad, pålitlig och noggrann. Det är ett stort plus att hon har en journalistisk bakgrund och kan nyhetsvärdering och vinklingar. Dessutom är hon fantastiskt rolig och smart. Hon har varit en av Daisy Beautys mest lyckade rekryteringar; vi dunkar oss själva i ryggen varje dag.”
Kicki Norman

chefredaktör, Daisy Beauty

”Tina Sayed Nestius hjälper oss dels strategiskt med vår digitala närvaro och samtidigt praktiskt med att sjösätta vår strategi för sociala medier, projektleda omgörningen av våra sajter samt med att genomföra ett antal andra aktiviteter.

Hon rör sig på olika nivåer och ser till att få saker att hända. Samarbetet fortlöper enkelt och effektivt och vi är otroligt nöjda med resultatet.”

Roger Hademalm

vd, i.o.h organisationsutveckling

”Pensionsmyndigheten har anlitat Tina Sayed Nestius för att ta arbetet med vår pensionsblogg ett snäpp vidare när det gäller att skapa intresse och engagemang hos våra prioriterade målgrupper. Det vi särskilt uppskattat i samarbetet med Tina är att hon har hjälpt oss att sätta fingret på problemområden och är en kunnig och inspirerande diskussionspartner när det gäller att hitta sätt att vässa sitt formspråk i sociala medier.”
Monica Petersson

pensionsexpert, Pensionsmyndigheten

Nestius kommunikations mål är att arbeta långsiktigt med kunderna och därför är flera av uppdragen löpande. Men förutom att fungera som en Social media manager åt en skönhetstidning, sköta marknadsföring, PR och innehåll åt ett konsultföretag med inriktning mot organisationsutveckling och textcoacha en expertbloggare gör Tina Sayed Nestius en hel del annat.

För Marknadsföreningen i Stockholm och Väsby promotion håller hon kurser i sociala medier, hon håller inspirationsseminarier och workshops om bland annat Facebook, Linkedin, Snapchat och Instagram (åt till exempel Svenska Jägareförbundet och Pensionsmyndigheten) och gör copyjobb på både svenska och engelska åt flera andra kunder. Framför allt hjälper hon företag att utforma sina digitala och sociala medierstrategier  – så att de får det genomslag de vill ha.

Tjänster

Digital strategi

Det är viktigt att befinna sig där dina målgrupper är, och de är aktiva på Facebook, Instagram med mera. Nestius kommunikation hjälper dig skapa en strategi för sociala medier som funkar för din verksamhet och dina målgrupper utifrån era gemensamma förutsättningar.  

Utbildning

Tina Sayed Nestius utbildar dig eller dina medarbetare i att slå igenom i sociala medier, tonalitet effektivt på nätet, ger tips om olika innehållstyper och var de passar bäst. Vi skapar allt från timslånga inspirationsföreläsningar till gedigna utbildningar.

Översyn av sociala medier

Har ni fastnat när det gäller sociala medier? Tappat engagemang och orken? Vi gör en översyn av era kanaler och kommer med värdefulla tips och idéer för att få igång de kreativa krafterna igen.