Tina Sayed Nestius

Tina Sayed Nestius har en gedigen erfarenhet av arbete med sociala medier. Hon har skräddarsytt utbildningar och skapat flera strategier åt verksamheter såsom Rättviseförmedlingen, Riksidrottförbundet och Pensionsmyndigheten. 2017 skrev hon boken #BliDigitaltSmart – sociala medier för företag som är populär än i dag.

Utöver sin stora entusiasm för sociala medier har Tina en lång bakgrund i mediebranschen. Med ledande befattningar på prenumererade morgontidningar och gratistidningar samt en stabil grund som kvällstidningsreporter har Tina en stor förståelse för den kommersiella delen av medieaffären. Genom att driva projekt som gått över de redaktionella och annonsmässiga gränserna har Tina fått grupper som traditionellt sett inte kommunicerar att arbeta tillsammans. Det är i den miljön hon trivs bäst – det vill säga som överbryggande projektledare som tänker strategiskt och verkar operativt.

Under sin yrkesverksamma karriär har Tina Sayed Nestius arbetet i Göteborg, Skåne och Stockholmsregionen, och har samlat på sig ett stort kontaktnät av kompetenta medieledare och andra verksamma inom branschen.

Tina Sayed Nestius brinner för mångfald och jämställdhet och tar med sig detta i sitt arbete. Hon är baserad i Stockholm men verkar över hela landet, med kännedom om framför allt Göteborgsområdet och Skåne.

Vill du diskutera ett upplägg som passar ditt företag eller höra mer om arvoden? Kontakta oss!

 

Följ Tina på Twitter och Facebook.